Meditatie

In meditatie keer je je aandacht naar binnen. Je oefent je in het waarnemen van alle ervaringen, emoties en gedachten die op dat moment opkomen, zonder dat ze met je op de loop gaan. Het is een manier om jezelf goed te leren kennen, en rust te vinden in de maalstroom van het leven.

Opzet

De introductie bestaat uit  drie sessies. Je kunt per sessie zelf kiezen of je op de dinsdag of op de woensdag komt. We helpen je om op gang te komen met je eigen meditatiepraktijk. Tussen de sessies door zijn we beschikbaar voor coaching, per telefoon of mail. De sessies zijn praktijkgericht: uitleg, veel doen, en vragen stellen over wat je beleeft en wilt weten. De groep is klein (maximaal zes deelnemers). Je krijgt een klein naslagwerk om nog eens te bekijken wat is behandeld. Voor wie wil is er een uitgebreide bibliotheek beschikbaar.

Ondersteunen

We werken met het ‘dana’ systeem. Dana is een manier om geld te geven. De sessies worden zonder kosten aangeboden, maar je kunt ons door een gift ondersteunen in het blijven aanbieden van dit soort bijeenkomsten.

Dana is een gift van jou aan ons in overeenstemming met je mogelijkheden en omstandigheden. Dana is een vrijwillige donatie die wordt gegeven als blijk van waardering voor wat je hebt meegemaakt en als bijdrage in de kosten van het voortbestaan van Yoga Yuj die afhankelijk is van de ontvangen dana.

We hebben gemerkt dat mensen daardoor in verlegenheid komen. Daarom houden we als richtbedrag 75 euro aan. We houden niet bij wie wel, niet of hoeveel betaalt. Als je een bonnetje nodig hebt voor de belasting/verzekering kan dat natuurlijk.