Massage voor duo’s

Wat is het?

Samen met je partner leer je in vier sessies de beginselen van ‘energetische massage’. Energetische massage richt zich op het losmaken van gebieden in het lichaam, zodat de energie weer vrij kan stromen. We bieden een aantal technieken aan die je tijdens de sessies krijgt uitgelegd en met elkaar oefent. De nadruk ligt op elkaar beter leren aanvoelen, en technieken toepassen om de energie van de ander te laten stromen en in balans te brengen.

Hoe verloopt een sessie?

We werken met jou en je partner. We werken op de grond. We geven een uitleg, laten het zien, en nodigen je daarna uit om te oefenen net elkaar. Je krijgt een klein naslagwerk waarin je de technieken kunt terugvinden. Na de sessies ben je in staat om naar hartenlust de technieken te combineren en je eigen sessies te maken.

Je bent vrij om de kleding te dragen die je wilt. Het is wel zo dat hoe meer kleding je draagt, hoe meer beperkingen er zijn. Het is ideaal om maximaal  je ondergoed te dragen.

Data

(neem voor data in 2025 contact op met Kees: 06 150 68 595)

Kosten

We werken met het ‘dana’ systeem.

Dana is een manier om geld te geven. De sessies worden zonder kosten aangeboden, maar je kunt ons ondersteunen  in het blijven aanbieden van dit soort bijeenkomsten.

Dana is een gift van jou aan ons in overeenstemming met je mogelijkheden en omstandigheden. Dana is een vrijwillige donatie die wordt gegeven als blijk van waardering voor wat je hebt meegemaakt en als bijdrage in de kosten van het voortbestaan van Yoga Yuj die afhankelijk is van de ontvangen dana.

We hebben gemerkt dat mensen daardoor in verlegenheid komen. Daarom houden we als richtbedrag voor deze sessies 195 euro aan (per stel). We houden niet bij wie wel/niet/hoeveel betaalt. Als je een bonnetje nodig hebt voor de belasting/verzekering kan dat natuurlijk.